Астрологът, предрекъл войната в Украйна, разкри какво вещае 2023 г.

pixabay.com

Жената, която предвиди войната в Украйна, направи прогноза за 2023-а година. Астрологът Силва Дончева влезе в откровен разговор за бъдещето с Мариан Станков – Мон Дьо. Ето и какво ни очаква през 2023.

Според нея 2023 г. е естественото продължение на 2022 г., но без чак толкова много нови неща. Т.е., тук ще има преход със съотвения хаос, след което се залагат три точки за бъдещия старт на новата ситуация, в която ще бъде хвърлена планетата през 2024 г.

Влизаме в период на много дълъг преход, в съвсем нова парадигма, т.е. всички полически елити ще бъдат сменени. Разбира се, не веднага, а постепенно – в рамките на  5-6 години. Ще се запознаем със съвсем нови политики, съвсем нови лица.

Имаме две планети, които са големи и тежки, те си сменят знаците. Първата е Сатурн. Сатурн навлиза в началото на март в Риби за 30 месеца. Това ще преобразува цялата световна политика, защото влиза в един много сложен знак като Риби. Сатурн управлява бедните, болните, пенсионерите… Управлява всички хора, които не са точно на върховете на обществото, а по-скоро с в основата на пирамидата.

По една или друга причина вероятно поради бедност, политиката ще трябва да се занимава с тези всички хора и в позитивна страна и негативна. В позитив – ако реши да се реформира здравеопазването, ако се направят по-добри социални политики, вероятно заради по-хубавия аспект през лятото и пролетта с Юпитер ще има добри реформи във всички тези направления.
Когато Сатурн влиза в знак като Риби се има и предвид, че ще сме изправени и пред медицински предизвикателства. Може да има нов вирус, но по-скоро ще има по-широка заболеваемост. Възможно е и да има затворени държави, тъй като самият Сатурн означава преграда.

По принцип не е изключено да има много нови вируси, които са тунинговани, за които никой нищо не казва. Сатурн е опасен също, защото може да има природни катаклизми, които са взимодействие между земята и водата, което често е доста неприятно. Интересен факт е, че Сатурн е бил в Риби по време на Априлското въстание и по време на цялата Руско-турска освободителна  война.

Сатурн в Риби ще даде една насока за реформи, които народът ще изисква, защото когато говорим за събитията 1876-1878г. нещата са тръгнали от низините, за да се получи след това капакът, който е дошъл с разгарянето на Руско-турската война. Тези реформи може и да се случат в България, не е изключено. Друга движеща планета, която отговаря за бунтовете, е Уран, а той ще е много активен през април и май, ноември и декември на 2023 г. Началото на 2024 г. очакваме доста големи трусове със стачки, протести, недоволство на синдикатите.

Плутон сменя своя знак през пролетта на 2023 г. и това вече е много сериозно, защото тази планета ще стои във Водолей 20 години. Това е планетата на най-голямата трансформация, на най-дълбинните промени, тази която наистина те преобръща и те изважда с хастара навън. Водолей е знак тип „очаквай неочакваното“ и когато в него влезе една такава планета, която винаги е скрита, е много опасно, защото ще развие свърх много технологиите.

Плутон управлява тайните служби, разузнаването, контраразузнаването, шпионажа. Представете си в ръцете на тези служби високи технологии от непознат вид… Той самият ще тръгне да развива и военната промишленост в тази посока, защото той е висша октава на марс. Марс е война, а Плутон е тайна, скрита, хибридна и много продължителна война, която е зад кадър. Пълна дигитализация на света, която започва следващите 20 години.

Плутон е планета, която носи смърт, която носи идеята как точно ще се осъществи прехода на човека към безсмъртие. Той от една страна може да засили ситуацията и интереса на хората към смъртта или да има смърт по точно едни странни и необичайни начини. От друга страна той ще разкрие тайните на това, което е зад невидимата реалност, зад материята и много от кодовете за безсмъртие. Не случайно Плутон управлява ДНК-то, което беше разчетено на 26 юли през 2000 г.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.