Астронавтите, които вярват в извънземни

извън

Част от тях твърдят, че лично са виждали НЛО и са убедени, че това са обекти с извънземен характер

Много са хората със сериозно научно и професионално реноме, които са убедени, че земята е посещавана и наблюдавана от представители на извънземни цивилизации още от древността. Част от тях даже твърдят, че лично са наблюдавали неидентифицирани летящи обекти и смятат, че това най-вероятно са апарати на извънземни посетители.

Най-малко четирима уважавани американски астронавти са говорили открито за своите убеждения, че извънземни съществуват и посещават земята редовно. Част от тях твърдят, че лично са виждали НЛО и са убедени, че това са обекти с извънземен характер.

През 1971 г. астронавтът Едгар Мичъл става шестият човек разходил се по повърхността на Луната. След преживяването, той до края на живота си твърди, че „извънземните ни наблюдават и са сред нас от доста време“. В едно свое интервю той дори заявява, че извънземните са били на Земята и са успели да предотвратят ядрена война. Мичъл също така е убеден, че Ватиканът, знае истината за съществуването на извънземни цивилизации.

Според Мичъл НЛО често пъти се появяват над ядрени бази и се е случвало да обезвреждат ядрени оръжия по време на Студената война.

Тпй е сигурен, че американското правителство крие истината по случаят Розуел от 1947 г., когато НЛО се разбива край малкия град в щата Ню Мексико.

Друг астронавт, Гордън Купър, е един от седмината взели участие в Проект „Меркурий”, първата програма за пилотирани космически полети на НАСА. Корабът с който той лети е автоматично управляван.

Купър заявява, че още преди да полети е имал шанса да види НЛО над Германия през 1951 г. По-късно той твърди, че е виждал НЛО и над секретна база, в която са провеждали тестове на експериментален самолет. През 1984 г на среща на ООН, Купър заявява следното:

„Ние първо трябва да им покажем, че можем да решаваме проблемите си по мирен начин, преди да ни приемат във вселенското общество. Това би дало възможности за напредък на човечеството във всички аспекти“.

Неговият колега, астронавт Доналд Слейтън, също е част от Проект „Меркурий”, а по-късно се издига до директор на пилотираните полети в НАСА.

Той свидетелства, че през 1951 г. е видял с очите си НЛО, докато е извършвал тестов полет с експериментален самолет над военна база в щата Минесота. То се приближило и го следвало известно време. След това ускорило с много по-висока скорост от свръхзвуковия самолет и изчезнало в небето.

Брайън О’Лиъри е друг американски учен и астронавт, който е убеден в съществуването на извънземен разум. О‘Лиъри не е бил на космическа мисия, но е бил сред избраниците за полет до Марс, който НАСА планувала още през 1967 г. По-късно той става професор по физика в университета в Принстън.

„Има много доказателства, че те ни наблюдават. Извънземните цивилизации ни следят от много време, но тяхната поява е далеч от материалното разбиране за срещи, което имаме ние“, смята  О‘Лиъри.

инфо: vesti.bg

Вижте още:

Руски космонавти разказват стряскащи истории за космоса

Изследователи вярват в целебния ефект на молитвата

Тези 4 известни личности вярват в съществуването на извънземни цивилизации

Уфологът Джордж Греъм: Луната е завладяна от извънземни, НАСА си мълчи

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.