Астропрогноза за 2 юли: Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания

зодии

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, иновациите. Възниква интерес към всичко ново, необичайно. Избягвайте да се претоварвате и да влизате в конфликти. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Действията, поведението на други хора, както и нашето, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход от 01:57ч до 20:32ч. Както се вижда това е през целия ден. Неблагоприятно време за всякакви нови  и важни начинания. Всичко каквото предприемете ще е напразно. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. Не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете важни покупки. Може да се занимавате с обичайната си работа. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка.

В 20:32ч Луната преминава във водния и мистичен знак Риби.

19 лунен ден (продължава от предния ден до 23:51ч на 2 юли) носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.
Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.
Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.
Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.
Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.
Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения – В този лунен ден висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или поглед, за да се разрази страшен скандал или спор с тежки последици.

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите само с топла вана.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Сънища –  От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот. (вижте часовете)

20 лунен ден започва от 23:51ч на 2 юли продължава до 00:20ч на 4 юли

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.