Астропрогноза за 25 юни: Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас

хороскоп 1

Луната e в знак Скорпион до 07:30ч, след това преминава в знак Стрелец, където ще остане до 18:53ч на 27 юни. Започва период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, да дават съвети. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот. Общуването с началници, различни организации сега ще донесат най-добри резултати. Хубаво е да проявите щедростта на душата си.

Периода е по-благоприятен за Овен, Лъв, Везни, Водолей, които са родени през първата десетдневка на знака и може да бъде напрегнат за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, родени през първата десетдневка на знака. Първите да се възползват от възможностите си, а вторите да бъдат по-сдържани и умерени.

Масажите се отразяват добре и отпускат схванатите мускули. Полезни са топлите маски с плодове. Забранено е натоварването на бедрата, тъй като сега са най-уязвими. Избягвайте посещението при зъболекар, ако не е наложително.

12 лунен ден (продължава от предния ден до 18:35ч на 25 юни) Символ на този ден е чашата на Граала.

Ден на Бялата Луна, ден на любовта, на Христос и християнската вяра, на милостта и състраданието. Добре е да се посвети повече време на дома, семейството. Вибрациите на деня са подходящи да посетите църква, да запалите свещ за живите и за упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата.

В този ден на човек, обърнат с молитва към Висшите сфери, се раздава според вярата му. Молитвите отправени в 12 лунен ден, ако са искрени и от сърце, обезателно се сбъдват.

Денят оказва влияние върху сърдечната чакра. Има молитви и мантри за откриване на сърдечната чакра Анахата. Колкото и да не ви харесва даден човек, направете всичко възможно да започнете да го харесвате. Това е победа на мъдростта над ума и чувствата. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост. Пред човек в дадения ден стои задачата да бъде светилник – източник на светлина за другите и да не използва мъдростта за зло, иначе в 27 лунен ден ще плаче със сълзи. Всички резултати се получават в противоположния ден. Такава е Бялата Луна.

Това време не подхожда за активна и бурна дейност. Лошо се отразява на търговските дела и въобще на всичко, което е свързано с материалното забогатяване.

Да не се употребява груба храна. Добре е да пиете много вода и натурални сокове, червено сухо вино. Може да пиете всякакви сокове освен ябълков, който символизира забогатяване, а днес това не е за предпочитане, тъй като денят е свързан с духовното.

Подхожда за изчистване на горните дихателни пътища, сърцето, белите дробове. Може да се използват отхрачващи средства. Да се избягва натоварване на сърцето.

Благоприятно е за работа в градината.

Сънищата не заслужават внимание, макар понякога да са ярки. Те не носят никаква информация.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото изразяване на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Хората родени в 12 лунен ден често са добри и милосърдни, но в живота им има не малко страдания.

13 лунен ден (започва от 18:35ч на 25 юни продължава до 19:33ч на 26юни) съответства на Черната Луна. Нейният символ е колелото. Ден за натрупване на информация, учение, но внимателно се отнасяйте към постъпващата сега информация, която се лее като непрекъснат поток. Не губете безценно време да събирате безполезна информация, която може да задръсти ума и на човек да му стане трудно да направи правилният избор. В този ден става предене, сплитане на нишките на съдбата, което е подготовка за събитията в 19-ти лунен ден.

Можете да се подстригвате, но в рамките на 13 лунен ден (вижте часовете) е добре да го правите сами, да не посещавате фризьорски салон и да не поверявате косите си дори на най-близък човек.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.