Астро: Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене


Луната е в знак Водолей до 18:35ч на 28 септември

Луната активира съобразителността, насърчава приятелството. Стимулира творчеството и въображението. Поведението става непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд. Период на успех за „зеленото“ движение, за дейността на борещите се за екологична чистота. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития – щастливи или нещастни.

Уязвими са коленете, долните стави, вените. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Чувствителна е нервната система.

Продължава 10 лунен ден до 17:39ч на 27 септември (от 17:02ч на 26 септември)

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Делата, започнати днес, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

Дори да има неблагоприятни събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

На този ден можете да стигнете до тайни източници на знание. Човек започва да прави нещо несъзнателно. Препоръчително е да медитирате върху собствената си карма и кармата на рода, за да разберете своето минало, настояще и да простите, представяйки си линията, която водите в живота.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избегнете скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството. Не е добре у дома да изпитвате отрицателни емоции като униние, тъга, яд, трябва да са краткотрайни.

Символ на деня е фонтанът. Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията с хората, в семейството, решаване на проблеми, както и подобряване на дома. В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Следва 11 лунен ден от 17:39ч на 27 септември до 18:10ч на 28 септември

11 слънчев ден – В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Денят е добър за пътуване, да съберете набързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Добър за художниците и творците.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.