Астро: Благословен и хармоничен ден

Луната е в знак Везни от 07:07ч до 14:48ч на 4 август

Луната във Везни води до добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Засилва се усещането за красотата около нас.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:47ч на 2 август до 11:53ч на 3 август

Първият от благословените дни – спокоен и мирен. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Да не се нарушава меката и хармонична атмосфера с битови скандали, да не се изпускат нервите. Не трябва да се изразява недоволство. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците, затова обърнете внимание на небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Не давайте личните си вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да отнеме спокойствието и късмета ви: те ще „изтекат” като вода или „ще отлетят“ като птицата на 6-ия лунен ден.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела като се отдели  повече време за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат да се започват нови дела.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Подходящо е за покупки, свързани с творческа и интелектуална дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, консумативи за рисуване, музикални компактдискове, билети за театър, билети за музеи и т.н. Проблеми могат да възникнат при придобиването на всичко останало. Също така днес можете да си купите бебешки дрехи „за растеж“.

Слънчев календар –15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.