Астро: Бъдете предани на своя дълг

зодия

Луната e в знак Везни до 15:03ч.

Хората са склонни към нерешителност, изпълнени са с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти.

Най-уязвими в момента са бъбреците, надбъбречните жлези, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза, пикочния мехур. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Подходящи са заниманията с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Луната се движи на празен ход от 10:20ч до 15:03ч.

В този период могат да възникнат непредвидени трудности, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. Да се спазват правилата за безопасност навсякъде. Бъдете внимателни и предпазливи, занимавайте се само с обичайните, добре познати дела. Почивайте и се занимавайте с неща, които носят удоволствие.

В 15:03ч Луната влиза в знак Скорпион. Уязвима е пикочно-половата система.

29 лунен ден, който започва от 05:22ч на 6 ноември и продължава до 06:30ч на 7 ноември.

Един от най-тежкитe и опасни дни на лунния месец. Смята се, че в този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Занимавайте се само с обичайните и необходими битови и житейски дела.

Не правете големи покупки. Ако влагате в нещо пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. Не посещавайте масови мероприятия. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и дома. Правете си защити. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и на страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. Старайте се да не приемате навътре нещата. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не стигат до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс – Добре е да се откажете от секса. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път. Вместо да получите удоволствие и наслада, може да останете силно разочаровани.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Подстригване не се препоръчва.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко тъмно ъгълче.

Днес е 21 слънчев ден – Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства и да се разхождате.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.