Астро: Влиянието на планетата ще ни направи по-щедри и добри

Венера преминава в знак Стрелец, където ще остане до 4 февруари.

Влиянието на планетата ще ни направи по-щедри, добри, милосърдни, състрадателни, сантиментални. От една страна ще е характерен идеализъм в любовта, от друга – рационализъм при избора на партньор. Ще отдаваме предпочитание на тези, които могат да ни научат на нещо или да ни дадат социална защита. В някои случаи Венера в Стрелец може да даде любов към човек от далеч или към чужденец, например.
Луната е в знак Козирог до 08:47ч. Движи се на празен ход от 08:21ч до 08:47ч.

В 08:47ч Луната преминава в знак Водолей.

Интересите са насочени към новото, интересното, необичайното. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Луната носи различни изненади, срещи с различни хора. Подсъзнателно хората се стремят към свобода, промяна, така че присъства желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа не се отразява добре. Хората сега стават по-чувствителни и нервни, но доброжелателни. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

3 лунен ден от 08:50ч на 7 януари до 09:29ч на 8 януари.

От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло.

Добре  е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства.

Старайте се да избегнете проявите на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.
Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.