Астро: Време за постигане на висша мъдрост

pixabay.com

Луната е в знак Овен до 21:24ч на 20 юли

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Луната в знак Овен психологически „добавя масло към огъня“. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:10ч на 19 юли до 00:32ч на 20 юли

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена тайна. Свързан е с духовното прераждане и с укрепването на традиционните ценности. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Символ на този ден е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Периодът е подходящ за всякакъв вид начинания. Особено благоприятно за хора, които знаят към какво се стремят. Силните по дух ще бъдат възнаградени.

На двадесетия лунен ден успехът следва лидерите. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения.

В 20 лунен ден има много висок риск от нараняване на горната част на гърба (особено лопатките). Също така, внимавайте да не нараните коремната област. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. В никакъв случай не се дръжте пренебрежително към хората около вас и света. Винаги внимавайте за вашите думи, поведение, дела. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка има шанс да продължи дълго и ще бъде крепка.  Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

20-ти лунен ден е свързан с анахата чакра, лопатките, горната част на гърба и корема. Следователно, ако не използвате днешната енергия правилно, ще се почувствате сякаш клюн ви удря по гърба, вратът или ръцете ви ще се схванат, ще започнете да се прегърбвате или ще имате болка между лопатките, може да се засили налягане или дори загуба на съзнание

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Най-добрият ден за покупки за всичко свързано със спорта, тренировки, всякакви транспортни средства.

Слънчев календар – 1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта от живота. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Ще им върви на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Ако се съмнявате в нещо в този ден – по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.