Астро: Вселената ни съдейства за реализация на плановете

pixabay.com

Луната е в знак Скорпион до 03:25ч на 28 юли

Опасен период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват често, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, изпълнени с отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност. Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека. Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако запазите чувството си за хумор и ирония, без да прераства в сарказъм. Постарайте се да мислите само за хубави неща. 

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване. 

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:51ч

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Плановете могат да се приведат успешно в действие.

В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават по-оригинални и независими, самоуверени. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за комуникация с приятели, колеги, роднини. Всички дела се развиват добре. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Дори да има неблагоприятни събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Избягвайте скандалите и разправиите, влагайте по-малко емоции. 

Не се препоръчва до 15:51ч да се подстригвате. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня.

Следва 11 лунен ден от 15:51ч на 27 юли до 17:06ч на 28 юли

Енергийно един от най-силните лунни дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена само към съзидание. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности.

Всичко, което се започне, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. 

Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Времето подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.