Астро: Всички дела в този ден са обречени на неуспех

хороскоп

Венера от днес става ретроградна до 16 ноември.

През периода на ретроградна Венера избягвайте конфликти, не бързайте да отправяте претенции и критики. Ретроградна Венера е добра причина да се потопите в миналото, да анализирате грешките. През този период не се препоръчва да се сключват бракове.

Луната e знак Лъв до 02:20ч на 6 октомври.

Луната e в знак Лъв способства приповдигнатото и добро настроение. Както лъвът се счита за цар на животните, така и този период се явява “царствен”. Всичко каквото правите, ще се получи добре. Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Действително енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време. Нужно е да се действа.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото.

Подходящо за дълго проветряване на помещенията и миене на стъкла.

Луната преминава на празен ход от 14:35ч до 02:20ч през нощта. Всички набелязани планове се осъществяват с много труд и нерви или изобщо не стават. „Няма аспекти, няма събития” – казва старото астрологично правило. Настъпва период на безвремие, когато в определен промеждутък  от времето всичко спира или се движи в забавен темп. Или нищо не се случва, или ситуацията излиза извън контрол, предизвиквайки инциденти, нещастия и трагедии.

Ако искате нещо да ви се получи, не го започвайте на Луна без курс (или на празен ход). Ако целенасочени искате нещо да се провали, то използвайте точно този момент!

26-ти лунен ден, започва от  02:41ч на 5 октомври и продължава до 03:53ч на 6 октомври.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят, бърборят излишно, сплетничат. Така се изразходва много енергия напразно. Избягвайте физическото натоварване. Препоръчва се въздържание от активни действия, повече да се почива и да не се хабят силите. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Добре подбирайте хората, с които общувате. Откажете се от ненужните връзки и контакти. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали.

Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи. Нараства опасността от кражби и загуби. Благоприятно е за посещение на църква или храм.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Благоприятно е за гладуване. В този ден е строго забранено да се консумират месо, риба, яйца, морски дарове и гъби.

Morkadis

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Днес е 19 слънчев ден – Не подписвайте никакви документи и не поемайте никакви ангажименти. Не давайте обещания, не правете планове, не започвайте нови дела, нови реформи. Не лъжете. Не оскърбявайте и не обиждайте никого. Не проявявайте злоба нито в мислите, нито в думите си. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.