Астро: Всичко, което се случва днес, отразява нашата вътрешна същност

Луната е в знак Водолей до 20:34ч

Луната във Водолей може да поднесе всякакви изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат неочаквани и необичайни. Засилена е чувствителността, нервите са опънати. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу ограничения, несправедливости. Душата в този момент има нужда от нещо по-вълнуващо, ново, интересно. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Не трябва да се тича, да се върви продължително или да стоите дълго време прави. Очите и нервната система също са уязвими. Да не се препоръчва смяна на лекарствата и метода на лечение.

Луната преминава на празен ход от 16:43ч до 20:34ч. – Да не се започва нищо ново и важно.

В 20:34ч Луната преминава в знак Риби. 

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:48ч

Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, в което се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден всички символи и знаци са важни. Трябва да сте много внимателни, за да не пропуснете някой намек спуснат за вас от горе. Ако сте достатъчно умни, можете да разберете много и да получите важен урок за себе си.

 Всичко, което се случва днес, вие сами сте си го причинили. Няма случайности особено в този ден. Вие сте предизвикали това, което се случва със своите действия и мисли. Ако нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете правилно. 

Не е необходимо да се очакват специални опасности и проблеми. Просто бъдете внимателни, доброжелателни и приятелски настроени към другите. През този период не трябва да има прояви на егоизъм и егоцентризъм, дори в най-малки дози е недопустимо. Мислите не трябва да са отрицателни, бъдете благоразумни. Настройте се на положителна и доброжелателна вълна, проявете грижа, уважение и любов към другите хора. Не бъдете активни, по-добре да се отпуснете.

Ако днес се появят кожни обриви или някои кожни заболявания, това показва, че вие не живеете според моралните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се днес може да бъде продължителна. Добре е по-малко да се спи.

Стайните растения поливайте умерено, тъй като в почвата остава много повече влага. 

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените. 

Следва 19 лунен ден от 23:48ч на 6 юли до 00:13ч на 8 юли

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.