Астро: Въздържайте се от негативни емоции

Луната е в знак Дева до 15:42ч на 5 октомври

Уязвими са червата и корема. Ако има проблеми, по-добре е да направите щадяща диета за себе си. В никакъв случай не приемайте коремна хирургия, в дните на Дева това е много опасно. Но тези дни можете да премахнете мазолите и да правите операции на краката, пише novini.bg

Луната се движи на празен ход от 11:47ч до 15:42ч. Нищо важно не предприемайте.

В 15:42ч Луната преминава в знак Везни.

Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Лунен календар – 29 лунен ден от 05:53ч на 5 октомври до 07:07ч на 6 октомври

Един от най-тежкитe дни на месеца, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище. В лунният календар е определен като сатанински.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес при много хора ще са характерни силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство. Тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с отговорна работа. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Избягвайте масови мероприятия и по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости.

Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Пийте колкото е възможно повече разтопена вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло. Чудесно е, ако днес изпиете 2-2.5 литра.

Morkadis

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да се изяснявате, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс – Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Сега не носи хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.