Астро: В този ден ще успее само този, който не бърза

Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за интелектуална дейност, за преговори. Лесно могат да се намерят решения на важните въпроси. Лесно се осъществяват нови запознанства, лични и делови връзки.

Хармоничните аспекти на Луната със Слънцето и Меркурий също допринасят за период на хармонизация и стабилност. Хората ще се чувстват оживени и в приповдигнато настроение. Благоприятно е за нови контакти, за общуване.

Луната е в знак Стрелец до 02:48ч на 1 февруари.

Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Да не се вадят зъби осен при спешен случай. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Доминиращ 25 лунен ден от 03:15ч на 30 януари до 04:15ч на 31 януари.

Девиз на деня е „Бързай бавно“. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, припряност и прибързаност. Денят е повече подходящ за пасивност, усамотение и покой – размисъл, медитация. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо. Нищо не е случайно. Време за предсказания и гадания. Може „случайно” да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или необходимата ви информация. Ще почувствате със сърцето си.

Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте разговорите за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс – Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Покупки – Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Днес е 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Не трябва да има никакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто и подредено. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.