Астро: Да не се предприема нищо ново и важно в този ден

Луната се движи на празен ход от 06:45ч до 11:44ч. Не предприемайте нищо важно за вас.

Луната е в знак Козирог до 11:44ч на 31 януари

Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар.

В 11:44ч Луната преминава в знак Водолей. Уязвими са глезените и очите.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:29ч на 31 януари до 07:47ч на 1 февруари

Един от най-тежкитe дни на месеца. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и шлаките. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Да се избягва месото. Болестите започнали в този лунен ден са едни от най-страшните.

Отношенията са напрегнати. Да се избягват изясняване на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела и да се стремят към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и се старайте да не ги докарвате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Освен, че е необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти.

Секс не се препоръчва. Интимните отношения водят често до разправии, обиди и заболявания по полов път.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Слънчев календар – 17 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър и птици. Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела. Ако ви духа насрещен вятър – знак за небесна защита. Негативни знамения са: да има мрачно утро, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър да духа в гърба, означава, че успехът се е отвърнал от вас.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.