Астро: Денят е изпълнен с мистика

Луната е в знак Скорпион до 22:17ч на 23 ноември

Това е опасно време, през което нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите трябва да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар:  28 лунен ден от 05:26ч на 22 ноември до 06:43ч на 23 ноември

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас, а техният характер ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника – благо, на грешника – възмездие. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно.

Ден, в който добрите дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре  е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.
Болестите започнали в този ден не са опасни. Подходящо е за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия акт. А той трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Това може да снижи вашата активност. Този период е абсолютно благоприятен за всякакъв вид покупки, както отдавна планирани, така и вдъхновени от мимолетна прищявка, както за покупка на безумно скъпи стоки, така и за покупка на евтини дреболии. Основното нещо е да правите всичко с радост. Единственото нещо, което не трябва да правите сега, е да вземете стоки на кредит.

Слънчев календар – 7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.