Астро: Денят е като „златен ключ”, в който може да получите важна информация

Луната е в знак Овен до 00:43ч на 25 юли.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността.
Уязвими са е главата, мозъка, очите.

След 17:49ч Луната преминава на празен ход до полунощ. Нищо важно да не се предприема.

Доминиращ 22 лунен ден от 00:27ч на 24 юли до 00:52ч на 25 юли

Ден на висшата небесна мъдрост. Негов символ е слонът Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи.

Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезната информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.
Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.
Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.
Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.