Астро: Денят е като огледало – отразява нашата вътрешна същност

Луната е в знак Стрелец до
01:51ч на 24 април. Даже и тези, които предпочитат повече уединението започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения. Хората са по-философски настроени.

Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Преминавайки през този знак Луната носи философска и идеалистична нагласа на хората, търсене на справедливост. Засилва се желанието да служим за пример, да учим и поучаваме другите, да предаваме своя опит и знания. Увеличава се чувството за собствена значимост, за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

Продължава 18 лунен ден до 00:44ч на 24 април (от 23:43ч на 22 април)

Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Събитията така или иначе отразяват нашия светоглед, показват ни грешките, над които трябва да работим. Добре е да се следят всички намеци, които Вселената ни отправя, да ги разберем правилно и после да си направим съответните изводи. Като цяло всичко случващо се в 18 лунен ден трябва да се приеме като урок, който трябва да се усвои, иначе ще се повтаря всеки лунен месец.

Енергетиката на деня прави човека пасивен. Да се намали физическото натоварване. Новите дела в последствие се оказват неудачни. Неблагоприятен ден за бизнес.

Трябва да сте много внимателни. Нараства опасността да се попадне под чуждо влияние, появява се желание да се подражава на другите и да се следва чуждия пример. Този ден може да станете жертви на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие, егоизъм и илюзии.

Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване (или вегетарианска диета), почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Нужно е да се ограничат лекарствата. Болестите започнали сега ще продължат дълго, трудно се лекуват, може да преминат в хронични. Препоръчва се по-малко да се спи.

Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска. Необходимо е да се проведе и психологическо разтоварване, т.н. енергиен пост – да не се гледа телевизор, да не се слуша радио, да не се ползва компютър, да не се четат вестници. Препоръчва се да окадите дома или офиса с благовоние или тамян, които да отстранят натрупаната негативна енергия.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените на косата.

Боядисване на косата – Не трябва да се експериментира с нови цветове.

Маникюр, педикюр не е подходящо за тези процедури. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания. Освен това подсказват състоянието на нашето здраве.

Днес е 4 слънчев ден – Време за изпълнение на дълга. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са онеправдани и по-слаби. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.