Астро: Денят е подходящ само за рутинна работа

Луната е в знак Риби  и от 09:44ч до 14:19ч се движи на празен ход.

През това време хората са склонни да се самозалъгват с илюзии. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Увеличени са чувствителността и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Да не се предприема нищо важно. Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.

В 14:19ч Луната преминава в знак Овен. Енергията постепенно започва да става по-агресивна.

Лунен календар: Продължава 19 лунен ден до 00:10ч на 19 юли

Денят е сложен и носи трудности. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Луната днес засилва основните качества на човека. Силният става по-силен. Той придобива голямо желание да продължи да се бори за личното си щастие, като полага всички усилия за това. А слабите, ще продължат да търсят различни причини и оправдания. Днес Висшите сили ни подлагат на тест и ако сте заслужили, може да ви поднесат някакъв шанс, гледайте да го откриете и да не го пропилеете.

Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Подходящо време за рутинна работа.

Всички действия са от голямо значение. Всяка грешна стъпка може трайно да промени отношението ви към света. Светът ще се отнася с вас също по различен начин. За един миг може да загубите постигнатите резултати. Добре е да се посвети денят на обмисляне на своите постъпки и за покаяние. Ако сте виновни пред някого, хубаво е да се извинете. Удачен ден за работа над себе си. Денят може да е критичен за психично болните.

В астрален смисъл поведението през дадения период се пренася в следващите дни на текущия лунен месец. Например, ако сега се отнасяте зле с хората около себе си: проявявате грубост, не зачитате желанията им, не бива да се изненадвате, ако след два или три дни всички около вас започнат да се държат по същия начин спрямо вас. Вие сами сте създали моделирано поведение и сте го прехвърлили в енергийното поле. В този случай вината ще е само ваша.

Контролирайте парите и документите си, а в обществения транспорт е желателно да пазите добре чантите си. Увеличава се опасността от травми. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната сега “затъмнява” разсъдъка.

Пазете се от насекоми, тъй като може да се стигне до алергични реакции. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече може да ги задълбочите. Всички астрологични школи препоръчват е в 19-ти лунен ден  да не се практикува никакъв секс!

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли само негативни преживявания.

Не се препоръчва да се купуват стоки и на първо място това се отнася до храната. Сега рискувате да закупите нещо с лошо качество, някакъв вид продукт, който може да причини сериозно хранително отравяне.

Слънчев календар – 30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.