Астро: Денят е предназначен за ново начало и решителни действия

pixabay.com

Луната е в знак Скорпион до 05:40ч на 26 май

Енергията в дните на Скорпиона ни действа подсъзнателно, пробужда странни предчувствия и намалява способността да контролираме своите емоции. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. Конфликтните ситуации се случват лесно, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Продължава 14 лунен ден до 19:47ч на 25 май (от 18:26ч на 24 май)

Това е най-мощният енергиен ден на лунния месец. Остават последните мигове преди пълнолунието утре. Атмосферата е силно наситена с позитивна енергия. Възможно е да използвате енергията на Луната в свой собствен интерес.

Денят е предназначен за ново начало и решителни действия. Той е много подходящ за вземане на сериозни и смели решения, които могат да повлияят на резултата от цялото дело. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си.

Препоръчва се да си поставите приоритети и да насочите всичките си усилия към най-важните и необходими неща, както нови, така и вече започнати. Ако обменяте енергията, която получавате в този ден за малки неща, тогава не само няма да получите желания резултат, но и рискувате да бъдете уморени и претоварени в края на деня.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да се оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Добре ще е също енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 19:47ч на 25 май до 21:09ч на 26 май

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец ще намирате щастие.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.