Астро: Денят е противоречив по своята природа и леко критичен

Слънцето е в тригон с Плутон – Добър период за лидери.

Това време ни позволява да разберем корена на проблемите, да стигнем до същността им.

Луната е в знак Риби от 04:24ч на 15 май до 16:37ч на 17 май

Създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Луната прави хората емоционално нестабилни. Може да възникнат търкания в отношенията, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние.

Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Благоприятно е за участие в благотворителност.

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и по-меки обувки.

Доминиращ 23 лунен ден от 03:07ч на 14 май до 03:34ч на 16 май

Денят е противоречив по своята природа и критичен. Носи висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови и важни дела не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Време за активни действия, но се старайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай могат да възникват проблеми. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а на вътрешно ниво е по-добре да запазите спокойствие. Нужен е по-голям самоконтрол.

Добре е да се разчистят дълговете. Пазете се от негативни помисли, гневни изблици. Имате реални шансове както да решите проблемите си, така и да си създадете нови. Не приемайте много навътре в себе си нещата.

Денят е изпълнен с много агресия. Буквално от нищото могат да изникват конфликти. Много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо.

Ден за освобождаване от всичко старо и ненужно. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат също напрегнати, трудно може да се съхрани дипломатичност в тях. Възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Препоръчва се вегетарианска диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността. Полезно е да се направи еднодневно гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост.

източник: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.