Астро: Денят е свързан с кармата и нишката на съдбата

pixabay.com

Луната е във въздушния
знак Близнаци до 16:16ч и се движи на празен ход. 

Ако можете си вземете почивка, ако не – вършете само обичайната и рутинна работа. Не подписвайте важни документи, договори, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо важно.

В 16:16ч Луната преминава във водния знак Рак. 

Луната в Рак дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може би днес ще имате нужда да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и желание да се отпуснете. Поведението ни става малко капризно и необичайно. Вътрешните преживявания стават много по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар:  13 лунен ден продължава до 15:32ч

В този съдбовен ден се отваря врата между земята и небето. Засилва се протичане на астрална енергия по каналите. Добре е да се правят дихателни практики и очистване на ментала за по-лесно преминаване на процеса на алхимия на мисълта и трансмутацията на разума и духа. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега могат значително да променят съдбата ви.

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Следва 14 лунен ден от 15:32ч на 5 януари до 16:24ч на 6 януари

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви. Внимателно трябва да се четат и изучават свещените текстове. Следете какво ви се случва през деня, към какво ви призовават, накъде ви отвеждат обсотятелствата.

Денят е много удачен и благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Денят на силните, решителни действия. Вземете обаче под внимание празния ход на Луната.

В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всяка физическа работа е полезна. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите.

Възможно е някои от вас да изпитат тъга, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Да не се претоварва зрението.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.