Астро: Денят е свързан с опасности

pixabay.com

Луната прави напрегнат аспект с Марс. Психиката ни става по-малко устойчива. Може да има прояви на агресия, раздразнителност и нетърпимост към чуждите прояви и мнения. Нараства количеството на споровете и конфликтите по незначителен повод. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Добре е да сте сдържани в проявите си. Понижава се ефективността на решителните действия. Могат да се появят нерешителност и колебания.

Луната е в знак Козирог до 07:05ч на 30 май

Луната в Козирог ни прави по-практични, праволинейни, но често липсва чувство за такт. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата.

Въздържайте се от закупуване на обувки –  купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не можете да ги износите.

Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Да се избягва наместване на костите и прешлени при чакръкчии. Не се препоръчва лечение, вадене на зъби.

18 лунен ден от 23:36ч на 28 май до 00:33ч на 30 май

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм.

Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Бъдете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие, егоизъм и илюзии.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Да се избягва храна от животински произход. Духовните учители препоръчват да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Може денят да се окаже тежък за семейните отношения. Възможно е някой от близките ви да е в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Секс – Трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още от сутринта се настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.