Астро: Денят е сложен и прост едновременно

Тригонът между Луната и Уран ще направи денят интересен и вълнуващ за всички, които обичат приключенията и сюрпризите. Мнозина ще изпитват приятна вътрешна възбуда, ще им се иска да изразят своята индивидуалност и независимост. Засилва стремежа към свобода. Могат да се появят добри оригинални идеи.

Луната е в знак Лъв до 19:51ч.

Луната способства приповдигнатото и добро настроение. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове.  Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба.

Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната се движи на празен ход от 17:38ч до 19:51ч. Да не се започва нищо ново.

Луната влиза в знак Дева в 19:51ч и ще бъде там до22:24ч на 28 декември.

Доминиращ 19 лунен ден от 20:16ч на 25 декември до 21:30ч на 26 декември.

Денят е сложен и прост едновременно. Подходящ за рутинна работа. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо няма да ви грози през него. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с това, което не знаете.

През този ден се отварят каналите, които ни свързват с миналото. Днес се обърнете назад и поразмишлявайте за тези, с които сте били несправедливи и за онези, които са ви наранили, простете на оскърбилите ви и поискайте прошка от обидените, поправете грешките направени в миналото, които се отразяват на настоящето и създават днешните ви проблеми.

Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Луната “затъмнява” разсъдъка. Критичен ден за психично болните. Пазете се от пияни хора и сами не злоупотребявайте алкохола. Увеличава се опасността от травми.

Внимавайте с електроприборите. Главната защита на деня е огънят.

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Подстригване – За предпочитане е да не го правите, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища –  От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Следва 20 лунен ден от 21:30ч на 26 декември до 22:43ч на 27 декември.

Днес е 11 слънчев ден – Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените, добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Днес всичко трябва да се прави бързо, с лекота, без обмисляне.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.