Астро: Денят лесно може да се превърне в ден на грехопадението

Луната e в знак Риби до
16:58ч на 4 февруари

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, самосъжалението, желание за отпускане, за мързелуване. Подходящ период за работа с изкуство, за психически експерименти, гадателство, обучение и прилагане на екстрасензорни способности.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Може да се използват духовни практики.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 09:18ч

Следва 4 лунен ден от 09:18ч на 3 февруари до 09:42ч на 4 февруари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. На този ден Адам и Ева вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Могат всякакви изкушения да ви съблазнят, да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс.

На четвъртия лунен ден човек може да получи защитата на егрегор. Това се случва, когато научаваме уроците си, трансформираме се, правилно оценявайки ситуацията, която лежи върху нас като тежък товар.

Четвъртият ден оказва влияние върху чакрата Вишудха, ларинкса, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло. Например „Аум“.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора.

Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Слънчев календар – 20 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Добър ден за активни действия. Трябва всичко да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. Избягвайте празните разговори. По-малко трябва да се спи. Не бива да се унищожава живата природа. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.