Астро: Денят носи тайно знание

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 16:34ч на 19 ноември

Засилва се търпението и силата на волята. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Хубаво е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът се отразява благоприятно на психиката. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

Жените могат да скубят или да направят татуировка на веждите и контур на устните. Почистване лицето в дълбочина. От кремовете подходящи са тези, които съдържат екстракти от водорасли и маски за лице на основата на плодове и зеленчуци – банан, боб, картофи и овесени ядки. Лосион може да се направи с лимон, жълтък и сметана.

Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Да се избягват студени напитки, както и викането.

Лунен календар – Продължава 14 лунен ден до 16:38ч на 18 ноември

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. В него могат да се стартират нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна.  Всички дела започнати в този лунен ден, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

На този ден се препоръчва да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най-важните и необходими неща – както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта и усилията са били насочена към това.

Често този ден носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които днес може да ви нападнат. Музиката сега действа особено благотворно върху състоянието на душата.

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Следва 15 лунен ден от 16:38ч на 18 ноември до 17:05ч на 19 ноември

Благоприятната енергия отстъпва на негативната. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Това е ден на борба за справедливост,  за прояви на смирение, търпение.

Morkadis

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най-мощният слънчев ден  по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството.

По-важни аспекти:

Меркурий тригон Нептун

Луна секстил Нептун

Луна опозиция Меркурий

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.