Астро: Ден, в който щедрата Вселена ни изпраща дарове

Новолуние в 04:18ч в знак Рак.

Луната е в знак Рак до 03:22ч на 11 юли

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Започват са се проявяват тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Лесно се поддаваме на емоционалните реакции. Настроението става променливо, нестабилно. Засилва се интуицията. Добре е да се въздържате от критики и предявяване на претенции. Време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора.

Уязвими са стомаха,  диафрагмата, млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

След 19:11ч Луната излиза на празен ход до 03:22ч на 11 юли

Лунен календар –  1 лунен ден от 04:18ч до 05:54ч.

2 лунен ден от 05:54ч на 10 юли до 06:55ч на 11 юли

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова космическа енергия и трябва да се приемат даровете на щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да се избягват негативни емоции, конфликтите.

Абсолютно противопоказно е гняв и раздразнение да се изпитват в този лунен ден – това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Нови дела да не се започват още. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции.

Ако имате склонност към алчност, скъперничество, то в този лунен ден може да се прояви. Не давайте воля на този порок, а обратното, опитайте се да проявите щедрост. Дайте на някого подарък, раздайте ненужните неща – всичко ще ви се отплати, всичко ще се върне пълно при вас. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате.

Ден, в който може да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Не бива да ядете каквото ви попадне, но и не се отказвайте от това, което ви се иска. Диетата има благоприятен ефект. Зърнените храни са уникални продукти, които извеждат токсините.

Слънчев календар – 22 слънчев ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Например внезапно да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите нещо спонтанно. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.