Астро: Ден за алхимия на душата и разбиране на по-висшите истини

Луната е в знак Близнаци от
00:01ч на 19 юни до 09:03ч на 21 юни

В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично. Тези дни са отворени за контакти и благоприятни за нови познанства и за установяване на нови отношения и партньорства. Добре е да отидете на гости, на кино, на театър, на изложба.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете – да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение. Грижете се добре за ръцете и краката. Добре е да правите дихателни упражнения.

Лунният календар забранява:
– операции на гърдите, белите дробове, ръцете;
– поливане на стайни растения (в противен случай корените ще изгният).

Идват последните дни на лунния месец. Луната намалява, а с нея и нашата енергия, така че тя трябва да бъде защитена. Бъдете спокойни, приемайте всичко, което се случва с любов.

28 лунен ден от 04:28ч на 19 юни до 05:03ч на 20 юни

Символът на деня е лотосът.

Ден за разбиране на по-висши истини, алхимия на душата, придобиване на духовно съзнание, отваряне на всички чакри, познание за миналите прераждания. Добре е да се работи с фините тела, за ясновидство.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Всичко, което досега е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Сънищата са пророчески.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Добре е да се засаждат полезни растения, както и да „посеят” добри мисли. Молитвата и покаянието сега действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Трябва да се стараете да бъдете в добро настроение през целия ден, независимо от реалните събития в живота ви. Това е начинът да хармонизирате личността си на физическо и психическо ниво. Опитайте се да намерите положителното в неприятностите. Трудно е, но е необходимо.

Необходимо е да се пази зрението, да се чете по-малко, да не гледате слънцето и ярка светлина. Трябва да се грижите за главата, мозъка си, да наблюдавате кръвното налягане.

Не трябва да режете дървета, да чупите клони, да късате и да подарявате откъснати цветя. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи.

Секс–На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

1 слънчев ден – Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за хора, които постигат всичко сами в живота си, както и за онези, които водят другите – учители, лидери, началници.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.