Астро: Ден за вътрешна свобода, веселие и радост

Напрегната връзка на Луната с Уран в часовете между 16:00 и 18:00ч прави променливо настроението, повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Възможни са проблеми с техниката, автомобилите.

Луната е в знак Рак до 19:00ч.

Време, което е подходящо да се посвети на семейството. Повишена чувствителност, емоционалност, интуитивност. Избягвайте да отправяте критики и да предявявате претенции. Вътрешните преживявания са по-силни. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия.

Увеличава се апетита – контролирайте хапването. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Луната се движи на празен ход от 16:51ч до19:00ч. – да не се предприема нищо важно.

Луната влиза в знак Лъв в 19:00ч, където ще пребивава до 19:51ч на 26 декември.Енергийният потенциал нараства, можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Избягвайте всичко, което напряга сърцето

Доминиращ 17 лунен ден от 17:56ч на 23 декември до 19:03ч на 24 декември

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Ден за вътрешна свобода, веселие и радост, за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий.

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Препоръчва се вегетарианска диета. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция.

Най-доброто време за семеен празник, да се събере цялото семейство и да се насладите на общуването.

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всичко трябва да носи удоволствие.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай отново се въздържайте.

Покупки – Вече е удачно за всякакви покупки. Важно е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:03ч на 24 декември до 20:16ч на 25 декември.

Днес е 9 слънчев ден – Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да се изгори натрупаната негативна енергия.

Ако в този ден постоянно мръзнете и ви е студено, то значи, че от вас се е отвърнал вашия Ангел-Хранител. Ден за молитви, за изпълнение на религиозни обреди.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.