Астро: Ден за работа над грешките

pixabay.com

Луната е в знак Лъв до 07:00ч на 16 март

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), но трудно се връщат.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:17ч

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето нито физически, нито емоционално. Не е добре да се ядосвате и гневите, не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди.

Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да останете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Не правете непоискано добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете, означава, че неправилно сте използвали енергията на лунния ден.

В този ден добрите и искрени молитви биват чути във Вселената.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си.

Следва 13 лунен ден от 14:17ч на 14 март до 15:23ч на 15 март

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно трябва да се отсява. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Първото впечатление при запознанство може да бъде измамно. Не се доверявайте.

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас днес е заслужено. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме от другите, е по-добре да се замислим какво сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалното време да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Добре е да се яде храна, съдържаща полезни вещества – сега те ще бъдат напълно усвоена. Болести възникнали в този лунен ден трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница, може да остане там за дълго.

Слънчев календар – 29 слънчев ден – Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове.

Астро-аспекти

Луна опозиция с Марс (09:19ч) и опозиция с Венера (12:01ч)

Луна квадратура Уран (21:03ч)

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.