Астро: Ден за разгръщане на кармата

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 13:15ч на 15 април.

При Луна в Лъв се отдават повечето дела.Може да се почувствате силни, уверени в себе си, тъй като енергийният потенциал е висок. Втората половина на деня е благоприятна за веселие, събиране с компания, празнуване. Търсете радостните мигове на живота! Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено”, с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Продължава 9 лунен ден до 14:05ч на 14 април (от 12:55ч на13 април).

През това време може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат – лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита. Не осъществявайте нови запознанства.

Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата. Или нейното изцеление. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия – всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно. Нашето подсъзнание ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Целия този негатив е заточен в нашето подсъзнание, с всички сили се опитва да се освободи, да се реализира в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще трябва да се върнете към онова, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да изпълните обещанията, да се извините на обидените.

Основното нещо – обърнете внимание на това, което се случва днес. Защото в 9-ти лунен ден няма съвпадения. Каквото и да се случва, то е напомняне за това, което не сте направили или решили до момента.

Например, ако в рамките на 9 лунен ден бъдете несправедливо обидени, това означава, че някога сте обидили друг и сте наранили най-добрите му чувства. Ако вашите искания се сблъскат с безразличието на някой друг, значи вие сте останали безразлични към чуждия проблем преди.

Всичко, което веднъж сте (или не сте) направили и сте забравили, всъщност, не изчезва никъде. Да, съзнанието се опитва да се отърве от неприятните спомени. В такива специални дни – както днешния – подсъзнанието уморено от тежкия и тъмен товар ни напомня за минали неприятности, задачи и грешки. Така днешните проблеми са симптоми. Както болката е признак на болест: страдащият орган се опитва да привлече вниманието към себе си, сигнализира ни, че някои болести го измъчват.

Ако днес се появи интерес да разширите хоризонтите си – можете да използвате освободената енергия. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и добро.

В този период подстригването е много благоприятно – това ще помогне да се избегнат здравословни проблеми. Подстригване при нарастваща Луна има положителен ефект върху растежа на косата. Ако искате да боядисвате косата си, препоръчва се да я боядисвате в естествени цветове – това ще ви помогне да се отървете от негативните емоции.

Следва 10 лунен ден от 14:05ч на 14 април до 15:18ч на 15 април.

Десетият лунен ден в мистичната традиция се свързва с един от най-известните библейски герои – Ной. Това е време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени, ден на предците. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

Най-добре е да посветите това време на семейството си, да се срещнете с роднини, близки приятели, да си спомните предците си. Традициите и всичко традиционно е основният закон на този лунен ден.

Morkadis

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Въпреки това, оцветяването на косата с естествени багрила може да помогне за положително въздействие върху взаимоотношенията с началството. От синтетичните бои се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен с космоса.

На този ден се препоръчва засаждане или пресаждане на овощни дървета. Засадени в 10 лунен ден, те ще дават плод дълго време.

Днес е 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Денят става за изясняване на отношенията, за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите  е добре да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги. Подходящо е за съпружески отношения и любов.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.