Астро: Ден за реформи, преобразувания и промени

pixabay.com

Луната е в знак Козирог до 16:05ч на 5 април, като от 10:06ч започва да се движи на празен ход. 

Периодът е подходящ за рутинна работа. Не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи. Благоприятно за обичайните ежедневни неща, за рутинна работа и за почивка. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Претоварването с физическа работа е нежелателно.

В 16:05ч Луната преминава в знак Водолей. 

Емоциите стават променливи, трудно предсказуеми. Увеличава се нуждата от повече свобода и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

23 лунен ден от 03:56ч на 5 април до 04:41ч на 6 април

Този лунен ден е кармичен ден. Свързан е с разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Енергията на деня е тежка и тъмна, едновременно с това много мощна. Провокира човека към агресия и насилие, когато му се иска всичко да разрушава. Препоръчва се енергията да се отправя към мирни цели. Пазете се да не се поддавате на чувства като гнева и злобата. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми.

Не е подходящо за нови дела, но затова пък може да завършвате всичко започнато. Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие.  Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши започнатите си дела, да оправи старите си грешки, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, тъй като поведението им ще бъде непредсказуемо. Може да ви се струва, че хората сякаш сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии.  Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Не се учудвайте, ако не бъдете разбрани правилно.

Препоръчва се вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. Добре ще се отрази еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Градинска работа – крайно неблагоприятно е за работа с растения.

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.