Астро: Ден на вербалната магия

Слънцето се среща в секстил със Сатурн – Период на сдържаност, спокойствие и концентрация. Отложените дела сега могат благополучно да бъдат разрешени. Благоприятен период за планиране на дългосрочни проекти за бъдещето, но в същото време трябва да бъдете по-благоразумни, предпазливи и настойчиви. Добре ще е, ако можете да се възползвате от съветите на по-възрастни и опитни хора.

Луната е в знак Овен до 09:11ч на 10 март.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Освободете се от тежки домашни задължения. Едва ли ще се получи добър резултат. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Старайте се да не се претоварвате физически през този период.

Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Възможни са пристъпи на мигрени, главоболия.

Продължава 3 лунен ден от 07:58ч на 8 март до 08:24ч на 9 март.

Преобладава 4 лунен ден от 08:24ч на 9 март до 08:50ч на 10 март.

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Именно в този ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая. Този ден се отличава със стабилност и спокойствие. Луната открива достъп към сакралния информационен поток. Обикновено в това лунно денонощие човек узнава и хубавото, и лошото. Денят благоприятства благородните постъпки.

Благоприятно време за приемане на важни решения, за начало на нови дела за всякакви активни действия. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”. Преди да предприемете нещо, щателно обмислете своите действия. Това е най-успешното време за избор.

Добре е този ден също така да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. По-добре е да отделите време за себе си и за близките си. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо спокойно. Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете над това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас.

Ден на вербалната магия. Добре е да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение към себе си. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни и към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Посещение при фризьор не се препоръчва.

Днес е 24 слънчев ден – Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. В старите времена се смятало, че в 24-ия слънчев ден Сатаната увеличава могъществото си. Съответно той и неговите поддръжници подлагат на изпитание силата на човешките души за вярност към своите религиозни убеждения. Този ден от слънчевия календар е благоприятен само за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.