Астро: Ден на висшата небесна мъдрост

Луната в знак Телец внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътрешна енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Продължава 22 лунен ден до 23:50ч на 22 август (от 23:20ч на 21 август)

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който ме можете да си позволите. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не трябва да се рискува, защото това може да доведе до непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост.

Следва 23 лунен ден от 23:50ч на 22 август до 00:21ч на 24 август

5 слънчев ден – Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране. По-добре е да простите, ако сте скарани.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.