Астро: Ден на емоционален подем

Луната е на празен ход от 05:06ч до 15:39ч. Нищо важно не предприемайте през това време.

Луната е в знак Овен до 15:39ч на 23 септември

Дори да усещате прилив на енергия, не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Избягвайте конфликти.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни.

Лунен календар – 17 лунен ден до 20:44ч на 23 септември (от 20:22ч на 22 септември )

Този ден е свързан със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий.

Ден на любовта, на емоционален подем. Свързан е с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло. Идеално време за разгръщане потенциала на творческите личности.

Денят е подходящ за общуване. Споделете времето си с приятели. В тяхната компания се насладете на радост, положителни емоции и смях. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Жените в този ден стават много привлекателни.

Всяка работа трябва да носи удоволствие и добро настроение. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Не живейте по план, защото всичко може да се получи различно от това, както сте го планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето, затова трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Посветете деня на релакс, на дейности на открито, на масаж, на спа процедури.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре сухо червено. В древните текстове се казва, че ако чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и приятен за околните, неговото здраве се подобрява. Но ако човекът отвътре е ”гнил”, той става раздразнителен и неприятен за околните, здравето му не се подобрява, той ще страда, и околните също. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Вземайте незабавно мерки.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Тези, които сключат в 17 лунен ден брак, няма да съжаляват до края на живота си.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Подстрижка – Ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

18 лунен ден от 20:44ч на 23 септември до 21:07ч на 24 септември

Слънчев календар – 7 слънчев ден – Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Време за укрепване на традициите. Можете да помолите предците си за помощ или за изцеление и здраве. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Избягвайте уединение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.