Астро: Ден на нашите заблуждения и грешки

Луната е в знак Овен до 04:29ч на 10 август

Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Този период се определя за човек като време на целеустременост и оптимизъм. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват.

В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават.

С родителите си, ако общувате спазвайте психологическа дистанция. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват много и отношенията им стават подобни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Доминиращ 19 лунен ден до 23:14ч на 8 август (от 22:52ч на 7 август)

Паякът е символ на деня, който олицетворява Твореца, Тъкача на нашата съдба. Този лунен ден има тежка, негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения, затова е по-добре да се ограничат контактите, особено с неподходящи хора.

Съвети за деня: Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Полезно е да се покаете, да се отървете от чуждото лошо влиянието на някого, от лъжите, гордостта.

Препоръчва се почистване на себе си и дома. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Можете да обиколите стаите със свещ, да поседите до огъня в камината. Най-добре е да бъдете сами, за да избегнете ненужни проблеми, ако е възможно.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” до колко сме горди и отмъстителни. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като положението може да стане по-зле. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите лични отношения и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Morkadis

Добре е да се ограничи физическото натоварване, тъй като съществува риск от получаване на неприятни наранявания. Не се препоръчва да се занимавате със самолечение. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Лунният календар съветва да се откажете от всякакъв секс, дори еротичен масаж не се препоръчва.
Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 23:14ч на 8 август до 23:36ч на 9 август

21 слънчев ден – Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства и да се разхождате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.