Астро: Ден на „форсмажорните обстоятелства“

Луната е в знак Козирог до 13:29ч на 18 ноември

Нарастващата Луна в Козирог е вашият архитект, който ви помага да проектирате бъдещето, да поставите идеята си във форма и да фиксирате резултата. Ако имате ясен план, започнете да го прилагате сега. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 5 лунен ден от 11:46ч на 17 ноември до 12:33ч на 18 ноември

По това време формата на Луната прилича на извит рог, самото въплъщение на красотата и благодатта. Символ на деня е Еднорога, което означава вярност към принципа, към дълга, духовна чистота. Петия лунен ден е ден на „форсмажорните обстоятелства“. Енергията на 5-ия лунен ден спира процесите на разрушение, неутрализира болката и скръбта, откликва на молбите на страдащите за изцеление на душата и тялото, пречиства и съживява, като мъртва и жива вода. Всичко, което се случва в 5-ти лунен ден, води до най-доброто, или създава условия за вътрешно израстване и трансформация.

Лунния ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план. Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем отначало и без грешки да следваме набелязания път.

В петия лунен ден е абсолютно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. На сутринта може да се усещате, че ви е щастливо, а на обяд вече всичко е досадно. Не се тревожете от такива драстични промени. По този начин тялото се опитва да се обнови, да се отърве от излишното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Важно! Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите. Старайте се да ограничите контактите, не вземайте важни решения и не сключвайте сделки.

В този ден всичко ще ви се удава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе може да ви навреди. Човек реагира остро на влиянието на “неподходящите” хора. В 5-ия лунен ден не трябва да се карате, тъй като дори обикновен разговор може да прерасне в конфликт, който ще се проточи дълго.

Не трябва да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Хубаво е да използвате билки, да правите чайове и отвари.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстрижка дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.