Астро: Днес е специален ден

Днес е специален ден – планетните аспекти, Луната в знак и лунния ден са в щастлив и странен синхрон за любов, веселие и радост. Луната прави три последователни тригона с Марс, Венера и Юпитер.

Дори датата на деня – 22 – е царско число на универсалната любов, космическата хармония и има много силни вибрации. Числото на Твореца.

Венера днес се оглежда в звездните очи на Юпитер. Това е едно от най-благоприятните и щастливи планетни съчетания. Венера представлява любовта, а Юпитер – Божествения разум, което означава, че Висшият разум ръководи сърцето. Казано е: „Бог е Любов” и днес това се проявява в цялото Битие. Тази Любов се проявява чрез въздуха, чрез водата и светлината. Дето Бог се прояви, никакви противоречия не съществуват. Висшите светове ни изпращат своята благословия. Всеки, на когото сърцето е отворено, ще може да възприеме и да се възползва от тези висши дарове, идващи като мисли, чувства, идеи, щастливи шансове. Те ще дадат своите плодове, когато човек им даде място в сърцето си.

За всеки случай опитайте си късмета на лотария, билети на късмета, въпреки че материалното благополучие зависи от личния ви хороскоп.

Луната е в знак Лъв до 05:23ч на 23 януари.

Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо време за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 17 лунен ден от 17:50ч на 21 януари до 19:06ч на 22 януари.

Днес трябва да се веселите и да се радвате. Приемете този ден като празник на Любовта. Всички придобиват вътрешна свобода. Стремете се да прекарате този ден в пълна хармония. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Може да си позволите да се смеете, да виждате смешната страна на нещата и онова, което носи радост. Усетете позитивната енергия, която се носи в пространството. Не се скъпете на щедри похвали, комплименти и любовни признания. Всичко трябва да вършите с радост, настроение и лекота. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко униние и тъга са недопустими. Ако все пак изпитвате подобни чувства, замислете се дали вървите по правилния път.

Откажете се от всички предложения, които идват при вас днес. Не си създавайте дългове и обещания, тъй като не забравяйте, че това е ден на вътрешната свобода.

Най-добрият ден за публични изказвания, презентации, привличане на инвеститори. Благоприятно е за семейни събирания и мероприятия.

Енергията на деня е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. В нищо не трябва да се стига до крайност. Трябва да има навсякъде хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Не живейте сега по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на скъпите ви хора.

Може да се яде и пие всичко, но да се избягвате това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Morkadis

Днес най-благоприятен е жълтият цвят и неговите оттенъци. Добре е да носите в себе си хематит и циркон.

Ден на плодородието, екстаза и радостта от Битието. Празник на любовта. Благоприятен ден за интимност, съпружески отношения. Подходящо е за тантрически секс. Крайно нежелателно е да сдържате желанията си и еротичните фантазии. Природата призовава: правете секс и любов!

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 19:06ч на 22 януари до 20:33ч на 23 януари.

Днес е 8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Ден на почитание и поклонение пред светците. Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и са готови да рискуват.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.