Астро: Днес колкото по-малко говорите, толкова по-добре

Луната е в знак Риби до 02:45ч на 16 декември.

Засилва се чувствителността. Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение, желание да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Често старите проблеми намират решение. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Уязвими са ходилата на краката.

7 лунен ден от 12:01ч на 13 декември продължава до 12:30ч на 14 декември.

По това време може да срещнете всякакви провокации. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Особено опасно е да лъжете на този ден. Не бива да се псува, да се говорят неприлични думи.

Добре е да се започват дела, които бързо могат да бъдат завършени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи успех, когато се съблюдава справедливост.

Не се препоръчва ваденето и лекуването на зъби. Добре е да се извършват дихателни упражнения и да се ограничи пушенето.

Благоприятно е четенето и изговарянето словесни формули за успех и късмет – подхранвайте себе си с полезните енергии на благосъстоянието, създавайте програми на щастие и благоденствие за себе си, близките, за вашето семейство.

Сънищата са пророчески, носят информация. Много бързо се сбъдват.

Може да се подстригвате само в рамките на посоченото време, след това се откажете.

8 лунен ден започва от 12:30ч на 14 декември и продължава до 12:57ч на 15 декември.

Характерни са за деня динамика и енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.

Бизнес – 8 лунен ден изисква активни действия, постоянно движение, промени. Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Добре е да се работи само индивидуално. Работата в колектив трябва да се ограничи.

Днес се извършва биохимична трансформация, алхимия и преображение. За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Най-добре е да се яде лека храна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не го правите. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Подстригване след 12:30ч не се препоръчва.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот. Да видиш себе си на сън в огледало през 8-ми лунен ден е знак за щастливи промени.

Днес е 29 слънчев ден – Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве на дете. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.