Астро: Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания

Във времето от 13:00 до 15:00ч ще влияе тригонът на Луната със Сатурн. Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани. Период добър за изолация, уединение и за размисъл. Благоприятно е за общуване с по-възрастни хора. Те могат да окажат подкрепа или да дадат добър съвет. Подходящо време да се сложи ред в практическите дела и за организационни преобразования. Идеално време за лечебен сеанс.

Луната е в знак Дева до 22:24ч на 28 декември.

Ето сега е времето да предприемате всичко, което желаете. Ключовите думи днес са отговорност, ред, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период става стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това и доста критичен. Възниква спонтанно желание да се меси в работите на другите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Доминиращ 20 лунен ден от 21:30ч на 26 декември до 22:43ч на 27 декември.

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания.

Ден подходящ за размисъл и в който можете да вземете важни решения. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще има работата в колектив. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде, а енергията ви бързо ще се изчерпи.

Добър период за оправяне на отношения. Всички разговори и изяснявания, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Избягвайте разногласията, защото ще доведат до сериозни конфликти.

Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно е. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват сега толкова бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Пазете се от травми. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Интимните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват добре един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:43ч на 27 декември до 23:54ч на 28 декември.

Днес е 12 слънчев ден – В този ден получаваме толкова, колкото сме заслужили. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.