Астро: Днес се увеличава силата на волята ни

Луната е в знак Овен до 11:38 ч след което преминава в знак Телец. Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат.

При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Луната се движи на празен ход от 09:22 ч до 11:38 ч.

Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи.

Продължава 11 лунен ден от 13:49 ч на 17 декември до 14:17 ч на 18 декември.

В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Внимателно планирайте това, към което искате да пристъпите. Добре е да доведете това, което сте започнали да логически край. Пристъпване към реализация на нови идеи и планове не се препоръчва. Ако се съмнявате и най-малко в успеха на делата си, не бива да предприемате нищо. Късметът ще бъде на страната на онези, които са абсолютно сигурни в победата си.

Като цяло, денят е неуспешен за всички сфери на дейност. Много е нежелателно да се вземат отговорни и сложни решения в бизнеса, не се препоръчва да се работи с документи. Ако е възможно, по-добре е да отложите финансовите въпроси, откажете се от сделки с недвижими имоти. Денят също ще бъде неуспешен за търговския сектор.

Емоциите са нестабилни. Препоръчва се да се избягват големи тълпи от хора, да не се стига до конфликти, да не се участва в спорове и да не се поддавате на провокации. Препоръчително е да прекарате повече време в уединение.

Следва 12 лунен ден от до 14:17 ч на 18 декември до 14:48 ч на 19 декември

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятни са проявите на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Ако някой се обърне към вас и сподели проблемите си, обезателно го посъветвайте нещо, което според вас трябва да се направи, за да преодолее трудната ситуация.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, медитации, молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс – Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Може да се подстригвате.

Днес е 3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най- мощният слънчев ден по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.