Астро: Днес човек или проявява енергиен вампиризъм или става жертва на такъв

Луната е в знак Риби до 21:33ч на 28 май – знакът на космическата хармония. В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

23 лунен ден от 02:42ч на 27 май до 03:08ч на 28 май

Този лунен ден в лунният календар се счита за време на разгула на вампирите. Човек или проявява енергиен вампиризъм или става жертва на такъв. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват извън неговата воля.

Денят е енергийно нестабилен. Предпочита се да общувате с колкото може по-малко хора. Не се поддавайте на провокации. Всеки невинен разговор може да се превърне в големи спорове и разправии. Да се избягва стоенето на места с много хора. Тълпата може да бъде непредсказуема.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Вместо да осъждате другите е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”. Ден, в който трябва да се дава прошка. Ако се разведете в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете със съпруга/та си.

Въздържайте се от бизнес дела. Не се препоръчва да преговаряте. Това може да доведе до нови проблеми. В работата си бъдете целеустремени, упорити и уверени в собствените сили. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате.

Ден за разрушение на старото, за коренни реформи, за преобразования и промени. Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Днес лесно се губи енергия. Неправилно разпределение на силите или надценяване на възможностите, може да доведе до големи енерго-загуби и вътрешно опустошение. Отхвърлете от себе си всякакво раздразнение, злоба, негативни мисли. Старайте се да запазите вътрешно спокойствие.

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти – извара, сирене, мляко. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Ако сте нервни и сприхави обаче, може да хапнете малко месо, за да се заземите, но да не е пържено месо. Напълно да се изключи алкохола. Стомаха не бива да се натоварва в никакъв случай. Болестите започнали през този ден са продължителни.

Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата са лъжовни.

Днес е 8 слънчев ден – Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може неочаквано да ви се разкрие информация. Днес ще им върви на тези, които са готови да рискуват. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.