Астро: Днешният ден е огледален и отразява нашата същност

Луната е в знак Лъв до 17:16ч на 10 януари. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

В периода от 03:54ч до 17:16ч Луната се движи на празен ход. 

Не е удачно за нищо важно, за сериозни покупки, за подписване на договори и важни документи, за покупко-продажба. Това време не е добро за никакви придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни.

Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или страдание, а също така назначената романтична среща може да завърши по неприятен начин.

В 17:16ч Луната преминава в земния знак Дева.

Лунен календар: 18 лунен ден продължава до 20:30ч

Днешният ден служи като огледало. Днес светът около нас отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат да има отрицателни. Има опасност да попаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Трябва по-малко да се спи. Опасни са силните аромати сега. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва сладкото.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижката активизира личната енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 20:30ч на 10 януари до 21:33ч на 11 януари

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.