Астро: Дойде време за действие

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 23:09ч на 11 август

Хората сега са по-практични и рационални, като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Зачестяват критиките, лесно възникват спорове, задълбочаване в детайлите и подробностите.  В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Уязвим е целият стомашно- чревен тракт, без правото черво.

Лунен календар –  3 лунен ден от 08:07ч на 10 август до 09:18ч на 11 август

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Дойде време за действие. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. Пасивният човек ще претърпи поражение и може да бъде наранен – както физически, така и психически.

На този ден агресията е във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, имате достатъчно сили за самозащита и за всички дела. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Не хабете енергията си обаче за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства.  Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Това е денят на астралната борба, когато е време да почистите астрала си, за да се освободите от негативните емоции. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят интензивни физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Секс – Време за активност в секса. Подходящо за правене на любов на необичайни места, за изпробване на нещо ново.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.