Астро: Един от прекрасните, спокойни и светли дни

pixabay.com

Луната e в знак Стрелец до 01:03ч на 2 януари

В тези дни настройката е преобладаващо оптимистична и идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Има склонност да се търси справедливост. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Луната преминава на празен ход от 10:17ч до 01:03ч на 2 януари. – Не предприемайте нищо важно!

Лунен календар: 28 лунен ден от 06:32ч на 1 януари до 07:47ч на 2 януари

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Ден е изпълнен с мистика и могат да станат необичайни неща.

Този лунен ден носи неизменно успех в делата. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото. Ако ви се случат неприятни събития, знайте, че не са случайни. Това е резултатът на вашите минали негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. От вашето разбиране зависи много.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Откъснати цветя в този ден не се подаряват, тъй като ставате съпричастни към разрушението и ще се лишите от небесната благословия. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

28-ми лунен ден е добър за гладуване, изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. То може да снижи вашата активност.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

Астро-аспекти

Луна квадратура Нептун

Слънце тригон Уран

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.