Астро: Един от съдбоносните дни

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 01:48ч на 19 март

Увеличава с притокът на жизненост, проявява се естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. В периода на Телец се повишава работоспособността, умението да се вижда и контролира ситуацията, да се гледа обективно на живота. Благодарение на земния знак на Телеца, мислите и реакциите стават по-ясни, на преден план изпъква постоянството. Хората стават леко апатични. Луната изобщо действа по различен начин на всеки. Някои хора усещат прилив на енергия по време на преминаването и знака Телец, работата им е по-продуктивна. Мнозина се чувстват емоционално комфортно, получавайки от нощното светило бодрост. Това време не е благоприятно за прояви на щедрост.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

5 лунен ден от 08:34ч на 17 март до 08:59ч на 18 март

Един от съдбоносните дни на лунния месец. Добър е за осъществяване на вашите планове, ако сте настроени решително за успех, но ако имате и най-малкото съмнение, то по-добре ги отложете. В този ден всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и се стремите да достигнете целите си. Денят подхожда за кардинални изменения в много сфери, но не за сметка на новите възможности, а за подобрение и укрепване на вече съществуващите. Прекрасно време за усвояване на знания.

Да се започват нови дела не се препоръчва, но може да довършвате започнатото. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми. Този ден може да подложи на проверка принципите ви. Пазете своето имущество. Ако загубите днес нещо, повече няма да го намерите.

Ден, в който ясно може да почувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки днес трябва да бъдат добре обмислени.

Нови дела – Добре е да не се започва нищо ново. Не е подходящо.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, възможни са загуби.

Пари – Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими имоти – За покупко-продажба и прехвърляне изберете друг ден.

Съдебни дела – Добре се развиват делата, при които е нужно да се защитава някой, както и истината. За защита на престъпници, измамници не е подходящо.

Творчество – Не е благоприятно.

Общуване – Ден с повишена емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята правота, но много внимавайте какви думи изричате.

Morkadis

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си струва рискът.

Почивка – Не подхожда за почивка.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Брак – Не подхожда за хора, които предпочитат улегнал начин на живот. Подхожда за любителите на приключения.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радостта и любовта. Сексът сега трябва да отпуска и успокоява. Да се избират позиции, които са максимално прости и удобни за двамата партньори.

Зачатие – Дете, заченато днес, ще има тежка съдба и много врагове. Съдбата му ще бъде променлива и непостоянна и ще казва за себе си като възрастен: ”Аз съм от тези хора, които не получават нищо даром!”

Подстрижка – Привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Общувайте, водете постоянно разговори.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.