Астро: Енергията на деня е не само активна, но и агресивна

pixabay.com

Луната е в знак Овен до 04:19ч на 17 ноември

Този период се определя като време на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават.

С родителите си, ако общувате спазвайте психологическа дистанция. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват много и отношенията им стават подобни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар – продължава до 11 лунен ден до 15:33ч на 15 ноември

В нас се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела.

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

Следва 12 лунен ден от 15:33ч на 15 ноември до 15:53ч на 16 ноември

Символ сърце, Чашата на Граала. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Това е ден, в който молитвите биват чути. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. В този ден не трябва да има грубо отношение, да се изричат обиди. Лошото може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема.

Morkadis

Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подходящи са занимания – стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов.

Секс – Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен.

Слънчев календар – 30 слънчев ден – Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно. Добре е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични.

Лунни аспекти:

Луна секстил Сатурн

Луна квадратура Венера

Късно вечерта – Слънце квадратура с Юпитер

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.