Астро: Започва опасен период

зодия скорпион

Луната e в знак Скорпион до 21:01 ч. Опасен период. През това време нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации зачестяват, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила.

В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се повишава чувствителността. Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм. Помнете, че сега и най-малката негативна мисъл или отрицателна емоция нараства многократно. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Бъдете внимателни към храна със съмнителни качества. Сведете до минимум употребата на лекарства, алкохол, гъби, продукти с изкуствени добавки. Уязвима е пикочно-половата система и дебелото черво.

Луната се движи на празен ход от 12:43 ч до 21:01 ч.

В този период Луната “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания, за покупки, за сключване на договори. В 21:01ч Луната преминава в знак Стрелец.

2 лунен ден, който започва от 07:37ч на 8 ноември и продължава до 08:41ч на 9 септември.

Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Вслушайте се в природните ритми на 2-ри лунен ден, тъй като сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Има само една малка подробност. Всичко, за което насърчава лунния ден трябва да стане извън времето на празния ход на Луната, т.е. до обяд.

Не бива да допускате негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Може да се предприемат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го направите. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Бизнес – Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници. Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Секс – Според лунния ден е идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума – нещо вълнуващо. Луната обаче е в знак Скорпион и е добре да се откажете или да сте много внимателни, тъй като са уязвими половите органи.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. Ако се подстрижете в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Днес е 23 слънчев ден – Оставете се на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието.Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се препоръчват ремонти.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.