Астро: Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници

Меркурий преминава в знак Телец, където ще остане до 11 май.

Когато Меркурий се установи в този знак, умът ни работи по-бавно, но задълбочено. През това време сме склонни към догматизъм и мълчание. Мисленето и чувствата стават по-практични. Планетата в Телец също насърчава практическите умения.

Луната е в знак Близнаци до 20:29ч на 27 април.

Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания, бързи решения, излишна бъбривост. Лесно се изпуска това, което не е за казване. Рутинната работа е противна. Засилва се интереса към новото. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система.

Луната преминава на празен ход от 20:01ч до 20:29ч., след което влиза в знак Рак.

Продължава 5 лунен ден от 08:27ч на 26 април до 09:07ч на 27 април

Следва 6 лунен ден от 09:07ч на 27 април до 09:55ч на 28 април

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. И трябва да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и
общуване с духовни наставници.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Подстригане – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

8 слънчев ден – Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.