Астро: Измяната и изневерите в този ден са недопустими

Луната е в знак Водолей до 04:03ч на 6 февруари. Луната активира съобразителността, насърчава приятелството. През този период, също може да се случат всякакви неочаквани събития – щастливи или нещастни. Стимулира творчеството и въображението. Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд.

Добре е за въвеждането на иновативни идеи, нови технологии. Точното време за провеждане на симпозиуми и конференции, за политически събрания, за присъединяване към секции, кръжоци, общества, групи, партии. Период на успех за „зеленото“ движение, за дейността на борещите се за екологична чистота. Време за романтична любов и брак. Луната във Водолей благоприятства приятелските и извънбрачните отношения. Неподходящо време за смяна на работата, за общуване с официални инстанции, с началници.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Пиенето, докато Луната е във Водолей, не се препоръчва.

Продължава 1 лунен ден от 23:05ч на 4 февруари до 08:04ч на 5 февруари

Доминиращ 2 лунен ден от 08:04ч на 5 февруари до 08:35ч на 6 февруари

Символ на този ден е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, настъпил е удачен момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни и социални мероприятия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Секс трябва да бъде празничен, забавен, оригинален, най-доброто време за изпробване на нови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, вълнуващо.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстригването в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Сънищата могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално.

Днес е 22 слънчев ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Денят за освобождаване от всичко ненужно и от всякакви зависимости. Добър е за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), приятелски срещи и делови преговори (само не подписвайте важни документи). Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време навън сред хората. Помагайте на приятели и близки. Проявете благородство, чест и достойнство. Благоприятно е за любовни отношения, затова не избягвайте съпружеските обятия, защото можете да привлечете върху себе си презрението на божествените сили. Измяната и изневерите в този ден са недопустими.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.